Wednesday, December 31, 2008

Farewell and Goodbye..




Yeahh , pejam celik pejam celik celik pejam besok dah masuk tahun baru . 2009 beb ! Aku pulak dh 7bebebebelas tahun *gagap sikit . Grr , seram sejuk jugak ler bile dipikirkan balek . Tp nak uat cmne . Nak taknak , kene jugak trime hakikat .
For some people , 2008 may be their luck year , and may be their 'not-so-luck' year . Utk aku , 2008 ni lebih kurang je cm tahun2x lepas . Perbezaannye tak byk . And , aku rase tak pyh la aku listkn peristiwa2x yg jadi kt tahun ni .
Let bygones be bygones .
Heww , ckp psl tahun baru ni . Mlm ni aku taktau la same ade fmily aku nk bwk kuar gi celebrate or tak . Kalo mcm tahun lepas , kitorg dok umah , sambut depan tv jea . Aku pulak , dh tido dh time org countdown . Hahha , terok sungguh ! Tp smlm aku ade jugak curik2x dengar mak aku sembg , katenye nak bwk gi Lumut . Papehal , tgok je la mlm ni . Sebenarnye aku mls nk ekot sbb aku x suke pegi tmpt yg ramai org , sesak doe !

Aku ingat 2009 ni aku nak buat perubahan sikit . Chewahh , tiap2 tahun ckp cmni , padahal same jek ! Wakaka ;DD

Tak tak . Kali ni , aku serious . Nak berubah . Nak jugak , nak jugak , nak jugak .

Sbgai permulaan , ahad lepas aku dh kemas bilik aku . Bukan calang2x kemas tau ! Siap vacuum , buang semua benda yg tak perlu and byk jugak la yg aku buat . Aku ade snapped a few pictures of before and after bilik aku . Nnty aku publish-kan those pictures kt sini .

As for 2009 , I guess I have to improve much on my studies yg dah banyak aku abaikn slme ni . Buku2x nota yg tak penah aku wujudkn mase aku form4 ni , kene la aku wujudkn kali ni . Habit 'bengang gila babi kat cikgu tu' & 'jom hangout weh' , aku kene la buang jauh2 . Oh and , online pun aku kene kurangkan . Bukan slalu nak sacrifice cmni . Kan ? Tp aku taktau la nape aku x sbr2x plak nak amek SPM . Maybe nak cpt habes skolah kot ? Haha

Okayy la . Ape2x pun , wish ya'll a happy new year , and good luck for those yg amek PMR and SPM sesi 2009.


Farewell 2008 .

2 telur busuk:

syifafaa said...

haha, same same :) azam tahun depan kuat siodd. terasa semangat gila. "bila nk exam je baru kita cenggini kan?" hihi

pikaa rawrr ! said...

hahha , twu x ngape